Deze site maakt gebruik van cookies. Deze zijn nodig om uw ervaring op de website zo goed mogelijk te laten zijn. Er wordt geen data opgeslagen!

A Slide

A Slide AKOESTISCHE SCHUIFDEUR KASTEN online kopen - bestellen

PRODUCTINFORMATIE WIZE OFFICE A SLIDE


Onze kasten van A-SLIDE zijn voorzien van de nieuwste technieken voor soepel en geruisloos openen en sluiten van de deuren. De akoestische schuifdeurkasten van A-SLIDE zijn optimaal in te passen in de huidige kantooromgeving en geven de mogelijkheid deze als ruimteverdelers toe te passen in open kantoren.

Achter het gatenpatroon van de deuren bevindt zich een akoestisch schuim dat de geluidsoverlast in open ruimtes zal reduceren. Het geluid wordt als het ware door de deuren niet weerkaatst, maar juist gefilterd. Meerdere onderzoeken in kantoorruimtes hebben uitgewezen dat hinderlijk geluid op de werkvloer een negatief effect heeft op de productiviteit van de werknemers en zelfs kan leiden tot stress en aanverwante ziektes. De huidige kantoortuinen en omstandigheden in onze veelzijdige wereld vragen om vernuftige oplossingen zoals A- SLIDE van Wize Office.

Zo is de schuifdeurkast niet alleen te voorzien van legborden, maar ook uittrekbare frames voor hangmappen, uittrekbare lades en lockers behoren tot standaard inrichtingsmodules. Daarnaast is de kast uit te breiden met softclose sluiting van de deuren, cijferslot, LED verlichting, akoestische achterwand en ombouw. Deze kast kan op slot door middel van een sleutel. Dit slot zit in het midden van de kast, of aan de zijkant. 

De beschikbare afmetingen voor A Slide kasten zijn:
160 breed x 120 hoog incl. 4 legborden
160 breed x 193 hoog incl. 8 legborden

200 breed x 83 hoog incl. 2 legborden
200 breed x 120 hoog incl. 4 legborden
200 breed x 193 hoog incl. 8 legborden

 

De akoestische achterwand voor de A-slide bestaat uit Camira Cara stof. Deze stof is beschikbaar in meerdere kleuren. Bekijk het kleuren schema hier

WizeOffice is onderdeel van
 

  • : 3695
  • Model: A Slide
  • Beschikbaarheid: 1000
  • € 1.756,92
  • Excl. BTW: € 1.452,00

Beschikbare opties:

Tags: A Slide, € 1.200, 00, AKOESTISCHE SCHUIFDEUR KASTEN, online kopen, online bestellen