Deze site maakt gebruik van cookies. Deze zijn nodig om uw ervaring op de website zo goed mogelijk te laten zijn. Er wordt geen data opgeslagen!

Basic (Plus) Ladenblok

Basic (Plus) Ladenblok LADENBLOKKEN online kopen - bestellen

PRODUCTOMSCHRIJVING WIZE OFFICE BASIC PLUS LADENBLOK

Het Wize Office Basis ladenblok komt in twee varianten. De Basic en de Basic Plus.
De Basic ladekast heeft 2 of 3 lades, beide voorzien van telescoopgeleiders. Dit ladenblok komt inclusief een losse pennenlade in de lade. Hij is voorzien van een metalen top, al is het mogelijk om te kiezen voor een melamine topblad. Het topblad is beschikbaar in meerdere kleuren. Het is mogelijk om de bovenste lade op slot te doen door middel van een cilinderslot. Op deze manier kunt u uw belangrijke spullen zonder zorgen op kantoor laten liggen.
De Basic Plus ladekast heeft standaard een pennenlade in plaats van een losse pennenbak in de lade. Hij komt ook inclusief pennenlade en telescoopgeleiders. Ook is de bovenste lade op slot te doen.
Beide Wize Office Basic ladenblokken zijn voorzien van wieltjes waardoor deze makkelijk te verplaatsen is. Basic ladekasten zijn beschikbaar in: zwart, wit, licht grijs, aluminium en antraciet. Basic Plus in dezelfde kleuren uitgezonderd lichtgrijs.

Heeft u interesse in een andere kleur neem dan contact met ons op.


SPECIFICATIES

- Laden voorzien van telescoopgeleiders
- Standaard voorzien van metalen top
- Afmetingen van H54 x B42 x D58 cm
- Inclusief pennenbakje

WizeOffice is onderdeel van
 

  • : 3773
  • Model: Basic (plus)
  • Beschikbaarheid: 1000
  • € 219,62
  • Excl. BTW: € 181,50

Beschikbare opties:

Tags: Basic (Plus) Ladenblok, € 150, 00, LADENBLOKKEN, online kopen, online bestellen