Deze site maakt gebruik van cookies. Deze zijn nodig om uw ervaring op de website zo goed mogelijk te laten zijn. Er wordt geen data opgeslagen!

REACT

REACT BUREAUSTOELEN online kopen - bestellen

PRODUCTINFORMATIE WIZE OFFICE REACT

De React bureaustoel is een ergonomische bureaustoel, die geheel voldoet aan de NPR 1813. De bureaustoel is uitgevoerd met een synchroonmechaniek, welke in 5 posities te blokkeren is en voorzien is van een terugslagbeveiliging. Tevens is React uitgevoerd met een free floating mechanisme voor optimaal en dynamisch zitten. De diepte van de zitting kan worden ingesteld door middel van een schuifzitting en de tegendruk van de rugleuning kan traploos naar gewicht worden ingesteld.

KENMERKEN

De armleuningen zijn optimaal instelbaar met 4D techniek en voorzien van een softpad opdek. De rugleuning is van een hoogwaardige netwave in zwart met een frame in zwart of wit. De stoel heeft een uniek design en ventileert door de netwave stof erg goed. De lendesteun is in hoogte en diepte instelbaar. De stoffering van de zitting is standaard leverbaar in de kleur zwart. Zitting gemaakt van CFK vrije koudschuim. Het voetenkruis wordt standaard geleverd in RVS. Andere voetenkruizen zoals zwart en wit zijn mogelijk op aanvraag. Neem dan contact met ons op.

VARIANTEN

Naast een versie met een netrug is de React bureaustoel ook verkrijgbaar met een gestoffeerde rugleuning, U heeft hierbij de keuze uit een versie met volledige rugkap, of met een half doorlopende stoffering op de achterzijde wat een luxere uitstraling geeft aan de React bureaustoel.

KLEUREN

De standaard stoffering van de stoel is voorzien van een sterke textiel met maar liefst 80.000 Martindale slijtweerstand in de kleuren zwart, rood en donkerblauw. Andere kleuren en stoffen zijn uiteraard mogelijk. U heeft in stofgroep 2 keuze uit 24 kleuren binnen de Gabriel Event collectie.

WizeOffice is onderdeel van
 

  • : 2632
  • Model: REACT
  • Beschikbaarheid: 1000
  • € 603,79
  • Excl. BTW: € 499,00

Beschikbare opties:

Tags: REACT, € 499, 00, BUREAUSTOELEN, online kopen, online bestellen