Deze site maakt gebruik van cookies. Deze zijn nodig om uw ervaring op de website zo goed mogelijk te laten zijn. Er wordt geen data opgeslagen!

Softpad bureaustoel

Softpad bureaustoel BUREAUSTOELEN online kopen - bestellen

PRODUCTOMSCHRIJVING WIZE OFFICE SOFTPAD BUREAUSTOEL

Wize Office Softpad is een betaalbare directiestoel geïnspireerd op de ontwerpen van Charles en Ray Eakes, de aluminum EA bureaustoelen, zoals o.a. verkocht door Herman Miller en Vitra. De Softpad stoelen zijn leverbaar als directiestoel met een hoge en lage rug en als vergaderstoel op een sledeframe. Het frame en de armleggers zijn altijd verchroomd en voetenkruis is gemaakt van gepolijst aluminium. Standaard worden de Softpad bureaustoelen geleverd met wielen geschikt voor tapijt. Tegen meerprijs te voorzien van wielen voor harde vloeren, glijders en met chromen afdekkappen.

De hoge rugleuning versie van de Softpad is standaard voorzien van een synchroonmechaniek die in 4 posities te blokkeren is. De lage bureaustoel wordt standaard geleverd met mechanisme dat slechts in 1 positie te blokkeren is.

Wij bieden de lage bureaustoel en de sledestoel altijd met vaste armleggers, maar het is op aanvraag mogelijk om de stoel te leveren zonder armleggers

In principe zijn de stoelen uit de Softpad serie leverbaar in allerlei stoffen, maar voor de webshop is gekozen voor de lederen versie. Op aanvraag kunt u natuurlijk andere leerkleuren en stoffen aanvragen.

KLEUREN

Wize Office levert stoffen van diverse merken in vele kleuren. Het is zelfs mogelijk om zelf de stof aan te leveren en/of stoffen van alle leveranciers aan te vragen. Wij hebben een selectie gemaakt van veel verkochte stoffen en kleuren. Aarzel niet om te vragen naar de andere mogelijkheden als de stof en/of kleur van uw keuze er niet bijzit.

Virgin Wool selectie: Brandwerende 100% wollen stof klasse 1. Slijtvastheid 50.000 Martindale, 9 kleuren beschikbaar.
Leer selectie: Leer van hoge kwaliteit, in 22 kleuren beschikbaar.

Neem contact met ons op voor de opties.

WizeOffice is onderdeel van
 

  • : 565
  • Model: Softpad
  • Beschikbaarheid: 1000
  • € 665,50
  • Excl. BTW: € 550,00

Beschikbare opties:

Tags: Softpad bureaustoel, € 550, 00, BUREAUSTOELEN, online kopen, online bestellen