Deze site maakt gebruik van cookies. Deze zijn nodig om uw ervaring op de website zo goed mogelijk te laten zijn. Er wordt geen data opgeslagen!

Actie Wize Office Stream

ACTIE! WIZE OFFICE STREAM SINGLE & DUO ZIT-STA BUREAUS

De Wize Office Stream zit-sta bureau is een bureau met vele voordelen. Het onderstel is voorzien van anti collision en is elektrisch in hoogte verstelbaar van 65 cm tot 130 cm.

 

LINAK KICK EN CLICK

 

Verder maakt het Stream zit-sta bureau gebruik van het Kick&Click systeem van Linak. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat schroeven overbodig zijn geworden en je alle onderdelen simpelweg in elkaar klikt. Bij design telt mee hoe alles eruit komt te zien en niemand houdt van kabels in het zicht. Met het Linak systeem wordt kabelmanagement gemakkelijk. De kabels zijn met één handbeweging op te bergen onder de rails.

In het Kick & Click systeem zit de DL6 kolom; een 3 traps lift kolom met vierkante hoeken en een motor. De kolom heeft onzichtbare glijders die het design verbeteren en motor met een zeer laag geluidsniveau.

 

STREAM OPTIES

 

Memory module DPG1M met 2 memory standen met LED verlichting die u waarschuwt om uw zit-sta bureau te gebruiken. Een luxere uitvoering met 4 memory standen, display om u te begeleiden en een licht strip dat u herinnerd om uw bureau te gebruiken.

Verdere opties: pennenladen, CPU houder, monitorarmen, wang

 

AFMETINGEN

 

De werkbladen van de Stream serie zijn standaard leverbaar in de volgende afmetingen:

120×80 cm

140×80 cm

160×80 cm

180×80 cm

200×100 cm

Andere afmetingen zijn mogelijk op aanvraag.

 

KLEUREN

 

De kleur opties voor het onderstel zijn: wit, aluminium-grijs en zwart.

Standaard melamine werkblad kleuren: wit kersen Havanna, Bardolino eiken.

Laserkantenbladen: Palmberg kleuren (20 kleuren).

Nano laminaat blad.

Volkern blad.