Deze site maakt gebruik van cookies. Deze zijn nodig om uw ervaring op de website zo goed mogelijk te laten zijn. Er wordt geen data opgeslagen!

OVER ONS

Wize Office heeft een zorgvuldig samengestelde collectie kantoor- en projectmeubilair van hoge kwaliteit en scherpe prijzen. De producten zijn voornamelijk Europees fabricaat en hebben een garantieperiode van 5 jaar.

 

De range varieert van luxe bureaustoelen in chroom en leder tot ergonomische bureaustoelen en scherp geprijsde stoelen voor in de kantine. Ook bieden wij een ruime keuze uit zit/sta bureaus, zowel met een luxe uitstraling voor de manager en directie, als ook een basic variant voor een prijsbewuste oplossing van uw kantooromgeving.

 

Natuurlijk hebben wij ook diverse oplossingen voor clusterwerkplekken, op vaste hoogte, verstelbaar en elektrisch verstelbaar zit/sta.

 

Naast de stoelen en bureaus verkopen wij ook opbergmogelijkheden zoals ladenblokken en akoestische schuifdeurkasten.

 

Om de collectie aan te vullen bieden wij verlichting en accessoires aan. Bij accessoires kunt u denken aan CPU houders en monitorarmen, maar ook aan electrificatie en accessoires die de ergonomie ondersteunen.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Wij zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Wilt u onze showroom bezoeken? Wij werken zo veel mogelijk op afspraak. U kunt telefonisch (0172-437220) of per mail een afspraak maken.